Plexhost
Forside
Jura Portal
Senest opdateret d. 2.12.2023
Navigation
Generelt
HandelsbetingelserPrivatlivspolitik
Servicevilkår
Plugins
Handelsbetingelser
Disse handelsbetingelser udgør sammen med vores fortrolighedspolitik og servicebetingelser tilsammen de juridiske vilkår, som aftaler mellem Plex Host og dets kunder er baseret på, og er underlagt og bør fortolkes i overensstemmelse med Danmarks love.
Generelle informationer
Plex Host
Fyrrevej
DK-8930, Harridslev
Telefon: 51 86 59 56
Betegnelser
“Vilkår“ refererer samlet til alle eller alle vilkårene i vores handelsbetingelser, servicebetingelser og privatlivspolitik.
En “besøgende“ er en person, der blot gennemser vores hjemmeside, men ikke har registreret sig som kunde.
En “kunde“ er en person, der har registreret sig for at bruge vores tjenester.
“Vores tjenester“ refererer til hele vores hjemmeside på plexhost.dk, dets underdomæner, tilknyttede domæner og vores tilhørende tjenester.
En “bruger“ er en kollektiv identifikation, der henviser til enten en besøgende eller en kunde.
Betegnelserne “dig” og “du” refererer til læseren af dette, ofte en bruger.
Betegnelserne “os“ eller “vi“ eller “vores“ refererer til Plexhost, ejeren af vores tjenester.
Al tekst, software, information, grafik, lyd, video og data, der kan ses, tilgås eller tilbydes via vores tjenester, kaldes samlet vores “indhold“.
Ved at få adgang til vores tjenester accepterer du at være bundet af vores vilkår, alle gældende love og regler. Alt indhold i vores tjenester er beskyttet af gældende lov om ophavsret og varemærker. Du accepterer også vilkårenes fremtidige ændringer.
§1 Salg
§1.1 Priser
Hos os er alle priserne i danske kroner, medmindre andet er specificeret. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
§1.2 Betaling
Vi har udliciteret betalingssiden til en tredjepart. Tredjeparten er Stripe, Inc., og derfor står Stripe for al databehandling af kort- & betalingsinformationer. Ved brug af Stripe, accepterer du deres betalingsbetingelser. Betalingen vil blive trukket på din konto med det samme. Vi gemmer ikke og har ikke adgang til betalingsinformationer inkl. kreditkort el. lignende. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
§1.2.1 Automatisk Betaling
Ved køb af vores hosting ydelser, vil du binde dig til en automatisk betaling, som giver os rettighed til at trække penge fra din angivne betalingsløsning hver termin. Lykkedes den automatiske overførsel ikke, vil din ydelse blive annulleret og alt data tabt på den.
Automatiske betalinger kan ske op til 5 dage før din tjeneste fornyes. Det er brugerens eget ansvar at opsige sine aftaler om automatisk betaling. Den automatiske betaling frafalder så snart brugeren har opsagt sin ydelse.
§1.3 Levering
Alle vores produkter klassificeres som digitale ydelser el. produkter, og vil ved køb blive leveret indenfor 5 minutter. Du modtager din ordrebekræftelse over den email du har foretaget købet på. Hvis du ikke har modtaget dit produkt el. ydelse indenfor 5 minutter, bedes du kontakte os øjeblikkeligt.
§1.4 Binding
Alle vores produkter kommer med automatisk fornyelse, som kan opsiges til enhver tid, det skal dog ske mindst 5 dage før næste termin.
§1.4.1 Opsigelse
Kunden kan til enhver tid opsige sit produkt på vores kundeside. Dette sker ved at man går ind på produktet, og ser flere detaljer, der er en knap der hedder opsigelse.
Ved opsigelse vil alt serverens data blive slettet permanent.
§2 Ansvar
§2.1 Indhold
Vi fraskriver os ethvert ansvar for indhold beliggende på kundens tjenester. Vi vil ved ulovlig brug, samarbejde med myndighederne. Vi har dog stadig en forpligtelse til at beskytte kundedataen så vidt muligt i forhold til GDPR lovgivningen.
§2.2 Salg af ingame ting
Vi opfordre at overholde Mojangs retningslinjer ift. salg af ingame ting - Mojang har tidligere offentliggjort at de ikke ønsker salg af ingame ting for rigtige penge. Vi ser ikke deres retningslinjer som juridisk bindende, men opfordrer at du som kunde overholder dem.
§2.3 Mojang EULA
Vi vil ved alle vores produkter og tjenester accepterer Mojangs EULA på kundens vegne, og påtager os derfor intet ansvar. Det er dit ansvar som kunde at holde dig opdateret, og overtrædelser af Mojangs EULA, vil heraf være kundens ansvar alene.
§2.4 Datatab
Vi står ikke til ansvar overfor datatab. Det er kundens ansvar at tage backups, og have dem lokalt, da vi ikke tager ansvar hvis vores backups oplever datatab.
§3 Acceptabel brug (Fair Use)
Vores acceptabel brug aftale, angiver vilkårene mellem kunden og Plexhost, under hvilke du kan få adgang til at bruge vores hjemmeside plexhost.dk, dets underdomæner, tilknyttede domæner og vores tilknyttede tjenester. Aftalen gælder for alle besøgende og brugere af vores tjenester, og brug af vores tjenester betyder at du accepter at overholde alle vilkårene i denne aftale.
§3.1 Ubegrænset
Ved brug af ordet “ubegrænset” på vores tjenester, skal der altid tages acceptabel brug i mente. Det betyder at hvis du overskrider vores fysiske serveres forbrug, kan vi vælge at opsige kundens aftale og produkter.
Ved en tvungen opsigelse vil vi altid kontakte kunden før, så den ikke kommer pludseligt.
§3.2 Forbudt anvendelse
Du må kun bruge vores tjeneste til lovlige formål. Du må ikke bruge vores tjenester til følgende:
● Udfør eller deltag i et Denial of Service (DoS)-angreb designet til at påvirke driften af computersoftware, hardware, websteder, netværk eller andre tjenester negativt.
● Undersøg eller scan for åbne porte (portscanning) på et netværk.
● Overfør eller fremskaffe afsendelse af enhver uopfordret eller uautoriseret reklame- eller salgsfremmende materiale eller enhver anden form for lignende opfordring (spam).
● Bevidst transmittere, eller forårsage at transmittere, alle data, der indeholder vira, trojanske heste, orme, rootkits, tastetryksloggere, spyware, adware eller andre skadelige programmer (malware) eller lignende computerkode designet til at påvirke driften af ​​computersoftware negativt, hardware, hjemmeside, netværk eller andre tjenester.
● Udgive, distribuere eller sprede indhold, der tilskynder til diskrimination, had eller vold mod etniske, religiøse eller andre minoritetsgrupper.
● Udgiv, distribuerer eller spred ærekrænkende, uanstændigt eller på anden måde ulovligt indhold, såsom, men ikke begrænset til, børnepornografi.
● Gør enhver tekst, billedmateriale, software tilgængelig, der direkte eller indirekte krænker en anden parts intellektuelle ejendomsrettigheder.
● Handle på enhver anden måde, der overtræder danske el. internationale love.
● Udfør eller deltag i enhver aktivitet, som Plexhost anser for at være upassende eller uetisk.
● Belaste og misbruge vores, andre kunders el. en 3. parts servere, tjenester og hjemmesider bevidst.
Du accepterer også:
● Ikke at reproducere, duplikere, kopiere eller videresælge nogen del af vores tjenester i strid med bestemmelserne i vores servicevilkår.
● Ikke at få adgang uden autoritet, forstyrre, beskadige eller forstyrre:
● ethvert udstyr eller netværk, som vores tjenester er afhængige af eller fungerer af;
● enhver software, der bruges i driften af vores tjenester; eller
● ethvert udstyr eller netværk eller software, der ejes eller bruges af en tredjepart.
Hvis du bliver gjort opmærksom på eventuelle brud på ovenstående politikker, bedes du give os besked så hurtigt muligt.
§3.3 Suspension og opsigelse
Ved overtrædelse af §3.2 har vi ret til at udføre en tvunget opsigelse. Laver vi en tvunget opsigelse vil du ikke være berettiget til kompensation el. refundering, da en overtrædelse af vores acceptabel brug aftale, bliver betragtet som aftalebrud.
§4 Rettigheder
§4.1 Fortrydelsesret
Ved alle køb fraskriver du din fortrydelsesret. Ved at acceptere disse vilkår, giver du samtykke til dette, og at du er blevet gjort opmærksom på fraskrivelsen. Fraskrivelsen muliggøres, da der er tale om særlige typer køb, som bl.a. virtuelle produkter og software.
§4.2 Reklamationsret
Alle vores produkter og tjenester giver kunden 2 års reklamationsret if. købeloven. Denne ret gælder hvis der er fejl eller mangler med dit produkt. Vi vil til enhver til hjælpe kunden med af løse sine evt. problemer med produktet eller tjenesten.
Ændringer i handelsbetingelserne
Vi kan til enhver tid revidere denne politik for acceptabel brug og efter eget skøn. Du forventes at tjekke denne politik fra tid til anden for at notere eventuelle ændringer, vi foretager, da de er juridisk bindende for dig. Nogle vilkår i denne politik for acceptabel brug kan også erstattes af ændringer af de andre politikker, der er angivet ovenfor, offentliggjort på vores hjemmeside.
Privatlivspolitik
Dit privatliv er vigtigt for os. Det er Plexhosts politik at respektere dit privatliv og overholde enhver gældende lov og regulering vedrørende enhver personlig information, vi måtte indsamle om dig, herunder på tværs af vores hjemmeside, https://plexhost.dk og andre sider, vi ejer og driver.
Informationer vi indsamler
Oplysninger, vi indsamler, omfatter både oplysninger, du bevidst og aktivt giver os, når du bruger eller deltager i nogen af ​​vores tjenester og kampagner, og enhver information, der automatisk sendes af dine enheder i forbindelse med adgang til vores produkter og tjenester.
Hvordan gemmer vi din data?
Når du besøger vores hjemmeside, kan vores servere automatisk logge standarddataene fra din webbrowser. Det kan omfatte din enheds IP-adresse (Internet Protocol), din browsertype og version, de sider, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid brugt på hver side, andre detaljer om dit besøg og tekniske detaljer, der forekommer i sammen med eventuelle fejl, du måtte støde på.
Vær opmærksom på, at selvom disse oplysninger muligvis ikke er personligt identificerende i sig selv, kan det være muligt at kombinere dem med andre data for at personligt identificere individuelle personer.
Personlig information
Vi kan bede om personlige oplysninger, som kan omfatte en eller flere af følgende:
● Navn
● Email
● Fødselsdato
● Telefon nummer
● Adresse
Legitime grunde til at behandle dine personlige oplysninger
Vi indsamler og bruger kun dine personlige oplysninger, når vi har en legitim grund til at gøre det. I dette tilfælde indsamler vi kun personoplysninger, der med rimelighed er nødvendige for at levere vores tjenester til dig.
Indsamling og brug af oplysninger
Vi kan indsamle personlige oplysninger fra dig, når du gør noget af følgende på vores hjemmeside:
● Tilmelder dig for at modtage opdateringer fra os via Email eller sociale medier.
● Brug af en mobilenhed eller webbrowser til at få adgang til vores indhold.
● Kontakter os via e-mail, sociale medier eller på lignende teknologier.
● Når du nævner os på sociale medier.
Vi kan indsamle, opbevare, bruge og videregive oplysninger til følgende formål, og personlige oplysninger vil ikke blive behandlet yderligere på en måde, der er uforenelig med disse formål:
● for at give dig mulighed for at tilpasse eller personliggøre din oplevelse af vores hjemmeside.
● at kontakte og kommunikere med dig.
● for at give dig adgang til og bruge vores hjemmeside, tilknyttede applikationer og tilknyttede sociale medier.
● for at overholde vores juridiske forpligtelser og løse eventuelle uenigheder, vi måtte have.
● for sikkerhed og forebyggelse af svindel og for at sikre, at vores websteder og apps er sikre, sikre og bruges i overensstemmelse med vores handelsbetingelser.
Vær opmærksom på, at vi muligvis kombinerer oplysninger, vi indsamler om dig, med generelle oplysninger eller forskningsdata, vi modtager fra andre pålidelige kilder.
Sikkerhed for dine personlige oplysninger
Når vi indsamler og behandler personlige oplysninger, og mens vi beholder disse oplysninger, vil vi beskytte dem indenfor kommercielt acceptable midler for at forhindre tab og tyveri samt uautoriseret adgang, offentliggørelse, kopiering, brug eller ændring.
Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte de personlige oplysninger, du giver os, anbefaler vi, at ingen metode til elektronisk transmission eller opbevaring er 100 % sikker, og ingen kan garantere absolut datasikkerhed. Vi vil overholde de love, der gælder for os med hensyn til ethvert databrud.
Du er ansvarlig for at vælge en hvilken som helst adgangskode og dens overordnede sikkerhedsstyrke, for at sikre sikkerheden af ​​dine egne oplysninger inden for rammerne af vores tjenester.
Videregivelse af personlige oplysninger til tredjeparter
Vi kan videregive personlige oplysninger til:
● et moderselskab, datterselskab eller datterselskab af vores virksomhed.
● tredjepartstjenesteudbydere med det formål at sætte dem i stand til at levere deres tjenester, for eksempel it-tjenesteudbydere, datalagring, hosting- og serverudbydere, annoncører eller analyseplatforme.
● vores medarbejdere, entreprenører og/eller relaterede enheder.
● vores eksisterende eller potentielle agenter eller forretningspartnere.
● sponsorer eller promotorer af enhver konkurrence, lodtrækninger eller kampagner, vi kører.
● domstole, tribunaler, regulerende myndigheder og retshåndhævende embedsmænd, som krævet ved lov, i forbindelse med eventuelle faktiske eller fremtidige retssager eller for at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.
● tredjeparter, herunder agenter eller underleverandører, som hjælper os med at levere information, produkter, tjenester eller direkte markedsføring til dig tredjeparter for at indsamle og behandle data.
Internationale overførsler af personlige oplysninger
De personlige oplysninger, vi indsamler, opbevares og/eller behandles, hvor vi eller vores partnere, tilknyttede selskaber og tredjepartsudbydere vedligeholder faciliteter. Vær opmærksom på, at de steder, hvortil vi opbevarer, behandler eller overfører dine personlige oplysninger, muligvis ikke har samme databeskyttelseslovgivning som det land, hvor du oprindeligt afgav oplysningerne. Hvis vi overfører dine personlige oplysninger til tredjeparter i andre lande: (i) vil vi udføre disse overførsler i overensstemmelse med kravene i gældende lovgivning; og (ii) vi vil beskytte de overførte personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.
Dine rettigheder og kontrol med dine personlige oplysninger
Du bevarer altid retten til at tilbageholde personlige oplysninger fra os med den forståelse, at din oplevelse af vores hjemmeside kan blive påvirket. Vi vil ikke diskriminere dig for at udøve nogen af ​​dine rettigheder over dine personlige oplysninger. Hvis du giver os personlige oplysninger, forstår du, at vi vil indsamle, opbevare, bruge og videregive dem i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Du bevarer retten til at anmode om oplysninger om alle personlige oplysninger, vi har om dig.
Hvis vi modtager personlige oplysninger om dig fra en tredjepart, vil vi beskytte dem som beskrevet i denne privatlivspolitik. Hvis du er en tredjepart, der leverer personlige oplysninger om en anden, repræsenterer og garanterer du, at du har en sådan persons samtykke til at give de personlige oplysninger til os.
Hvis du tidligere har accepteret, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du til enhver tid ændre mening. Vi vil give dig mulighed for at afmelde vores Email database eller fravælge kommunikation. Vær opmærksom på, at vi muligvis skal anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet.
Hvis du mener, at enhver information, vi har om dig, er unøjagtig, forældet, ufuldstændig, irrelevant eller vildledende, bedes du kontakte os ved at bruge oplysningerne i denne privatlivspolitik. Vi vil tage rimelige skridt for at rette enhver information, der er fundet at være unøjagtig, ufuldstændig, vildledende eller forældet.
Hvis du mener, at vi har overtrådt en relevant databeskyttelseslov og ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os ved at bruge nedenstående oplysninger og give os alle detaljer om det påståede brud. Vi vil straks undersøge din klage og svare dig skriftligt, hvor vi redegør for resultatet af vores undersøgelse og de skridt, vi vil tage for at behandle din klage. Du har også ret til at kontakte en tilsynsmyndighed eller databeskyttelsesmyndighed i forbindelse med din klage.
Brug af cookies
Vi bruger “cookies“ til at indsamle oplysninger om dig og din aktivitet på tværs af vores websted. En cookie er et lille stykke data, som vores hjemmeside gemmer på din computer og får adgang til hver gang du besøger, så vi kan forstå, hvordan du bruger vores side. Dette hjælper os med at betjene dig indhold baseret på præferencer, du har angivet.
Begrænsninger for vores politik
Vores hjemmeside kan linke til eksterne sider, som ikke drives af os. Vær opmærksom på, at vi ikke har kontrol over indholdet og politikkerne på disse websteder, og vi kan ikke acceptere ansvar eller ansvar for deres respektive privatlivspraksis
Ændringer af denne politik
Efter vores skøn kan vi ændre vores privatlivspolitik for at afspejle opdateringer af vores forretningsprocesser, nuværende acceptabel praksis eller lovgivningsmæssige eller regulatoriske ændringer. Hvis vi beslutter at ændre denne privatlivspolitik, vil vi offentliggøre ændringerne her på det samme link, som du får adgang til denne privatlivspolitik.
Hvis loven kræver det, vil vi få din tilladelse eller give dig mulighed for at tilmelde eller fravælge, alt efter hvad der er relevant, enhver ny brug af dine personlige oplysninger.
Plugins
Hvordan må du bruge vores plugins?
Du kan som udgangspunkt bruge vores plugins som du vil - så længe at du har din licensadgang.
Du skal dog acceptere følgende:
● Du må ikke deobfuskere pluginsne eller på anden måde få adgang til Source koden.
● Du må ikke bruge pluginet på andre servere end der hvor du har din licensnøgle.
● Du må ikke sælge pluginet videre eller udgive dig som ejer af pluginet.
● Du må ikke videredistribuere pluginet i nogen form, hverken koden eller dele af den.
● Du ejer ikke pluginet, men kun en licens til at bruge det.
● Du har ikke ret til refusion, da der er tale om en digital vare, som du har fået adgang til den med det samme.
Ved overtrædelse af dette har vi ret til at slette din licensnøgle, og du vil ikke længere have adgang til pluginet.
Plexhost Icon
© 2021 - 2024 Plex Host. Alle rettigheder forbeholdt.
Mastercard
VISA
DanKort
PayPal
FØLG OS